Werkgeluk zo bereik je het!

Vertel meer!

Werken binnen de apotheek wereld is een vak apart. Er zijn vele ontwikkelingen en er wordt veel van je gevraagd op de werkvloer. Bijna elke apothekersassistente die ik spreek heeft bewust voor het beroep gekozen en haalt plezier uit zijn of haar werk.
Toch gebeurd het vaak dat er een balans ontbreekt, er is een hoge werkdruk er wordt niet goed naar verbeterpunten geluisterd binnen het team of het takenpakket wordt te klein.
Het bekende verhaal dat mensen te vroeg hun medicijnen komen ophalen omdat de huisarts heeft gezegd dat het klaar zal liggen is een moeizaam proces om te doorbreken evenals alle regels die verzekeraars opleggen. Zo zijn er verschillende oorzaken die je werkgeluk in de weg kunnen staan.

Wat nu?

Toch kun je voor jezelf manieren vinden om nog meer werkplezier te ervaren. Een goede balans vinden tussen werk en privé. Een sterkere band opbouwen met je huidige collega’s of ontdekken wat je sterke eigenschappen zijn. Wat vindt je het leukste aan je huidige baan of is het tijd voor verandering?
Door eén op eén gesprekken en oefeningen zul je ontdekken wat je kunt doen om beter in balans te zijn en je werk geluk te vergroten.

Ben je benieuwd of het iets voor jou is en wil je extra informatie hierover stuur dan email naar saidah@mijnproceed.nl